D-dagen för de allierades blodbad

Det jag ser är soldater som gömmer sig bakom vad dom än kan hitta medan deras vänner och soldater ligger döda bredvid dem. Medan detta händer så ser jag att det är skepp ute i vattnet, det är där soldater har kommit ifrån.

Man kan se att det är fler allierade som dör och skadas än vad det är ifrån axelmakterna, det jag ser så är det en speciell tysk soldat som skjuter och dödar fler än vad de andra tyskarna gör, jag har hört några amerikaner kalla honom “monstret vid Omaha”.

Dom flesta skjuter inte direkt på någon, några skjuter precis över människor, några inte alls och några bara på en grupp människor men aldrig på en speciell person, som att dom inte vill skjuta på någon.
Jag gick till någon och frågade varför han inte sköt på någon.
“Varför skjuter du inte mot någon då dom skjuter mot dig?”
Svaret jag fick var “Jag skjuter inte för det är emot mina principer, jag vill inte döda någon”