Un bărbat a fost reţinut după ce a fost surprins în timp ce primea 700 de lei de la o minoră pe care o şantaja cu imagini indecente

Un baiat de 21 de ani a fost prins în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale pentru şantajarea unei minore de 17 ani. Bărbatul a fos reţinut. Potrivit autorităţilor locale adolescenta ar fi avut o aventură cu bărbatul, aflat intr-o relatie de altfel, iar una dintre întâlnirile amoroase s-ar fi consumat într-un hotel din Bucuresti.
Decizia fetei de a întrerupe legăturile cu suspectul, acesta s-a gândit să folosească pozele compormiţătoare și a început să o amenințe pe fată că le trimite părinților ei. Adolescenta a decis însă să-l depună plângere împotriva şantajistului.
În ziua de 8 mai , poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bucuresti, au prins în flagrant un tânăr de 21 de ani, din localitatea Radovanu, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Poliţiştii au surprins pe cel în cauză, în timp ce a primit de la persoana vătămată, o tânără de 17 ani, din localitatea Chirnogi, suma de 700 lei. Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 5-6 mai a.c., persoana vătămată ar fi fost ameninţată telefonic de către acesta, în scopul de a – i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta familiei sale mai multe fotografii şi filmări video, în care apare în ipostaze indecente. De asemenea, în urma unei percheziţii la domiciliul bănuitului, au fost identificate mai multe materiale video cu valoare probatorie şi a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, un laptop”, se precizează într-un comunicat al IPJ Calarasi.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.