Γνωρίστε τους παίκτες του SURVIVOR 2

Τους παίκτες που πρόκειται να ενταχθουν σύντομα στη ομάδα των Μαχητών στο νέο SURVIVOR αποκάλυψε το περιοδικό MyTv.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, οι παίκτες βρίσκονται στην αναμονή προκειμένου να πάρουν το αεροπλάνο για να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΧΗΤΕΣ: Βιογραφικά συμμετεχόντων

Γιωργος Ζωγραφος ειναι 46 χρονων και ζει στα Μεγάρα έχει μια ειδική τεχνική εκπαίδευση Είναι ευρέως γνωστός στον χώρο του και διακρίνεται για τις χορευτικές του ικανότητες.Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να φτάσει στα όρια του. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εφευρετικότητα, η επιμονή και η υπομονή του.

Γιασεμή Ασπιώτη ειναι ……… χρονών και ζει στα Μέγαρα είναι φοιτήτρια ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση .Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία.

Pyankova Kalina είναι ………. χρονών ζει στην Θεσσαλονίκη εργάζεται ως personal trainer Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις.

Ελπινίκη Εμμανουήλ ειναι ……χρονών ζει στα Μέγαρα ειναι εκπαιδευτικός και διδάσκει σε δημοτικό σχολείο . Για τον εαυτό της λέει ότι είναι δυναμική, πριγκίπισσα και χαμογελαστή. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση.

Πέπη Κλούδη ειναι …..χρονών ζει στην Κέρκυρα ειναι εκπαιδευτικός και διδάσκει σε δημοτικό σχολείο . Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια.

και τελος ο Έλληνας κροίσος Θοδωρης Πίτσικας ειναι 46 χρονών ζει στα Μέγαρα ειναι χομπίστας στρατιωτικός διακρίνεται τόσο για τις αθλητικές, όσο και για τις χορευτικές του ικανότητες (pole dancing) Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με to τραγουδι .Φοβάται λίγο την πείνα που θα αντιμετωπίσει, αλλά στο Survivor έχει έρθει για να κερδίσει.