Χρήστος Μπεβούδας: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Ερωτευμένος μετά από χρόνια και στην καλύτερη στιγμή του επαγγελματικά, ο χαμηλών τόνων Χρήστος μοιράζεται μαζί μας την προσωπική του ζωή.

Χαμηλών τόνων, απλός και ντόμπρος, τα τελευταία χρόνια είναι συνειδητά και απόλυτα δοσμένος στη δουλειά του.

Ενδιάμεσα της συζήτησης, καλείται να αφήσει στην άκρη τον «επιχειρηματία » και να μιλήσει λίγο παραπάνω για τον Χρήστο. Τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του; «Βγαίνω με τους φίλους μου –σπάνια πάω σινεμά– και πηγαίνουμε για φαγητό. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, μπορεί να πάω από ένα καλό εστιατόριο μέχρι σε σουβλατζίδικο. Μου αρέσουν οι συναντήσεις με τους φίλους μου. Αυτά τα απλά, για μένα, είναι τα πιο σημαντικά και με κάνουν ευτυχισμένο» εξομολογείται.

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά με τη σύντροφό του, γνωστή δικηγόρο της Αθήνας. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ για την περίοδο αυτή της ζωής μου. Αυτό που ζω αυτή την περίοδο είναι πολύ ωραίο» λέει με χαμόγελο. Αλήθεια πώς είναι ο Χρήστος μέσα στη σχέση του; «Είμαι παραδοσιακός. Μέσα σε μια σχέση πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες και να σεβόμαστε τον άλλο» μας αναφέρει.

Όσο για το αν επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, λέει με ειλικρίνεια: «Δεν παντρεύομαι, τουλάχιστον όχι σύντομα. Όμως πιστεύω πως ο προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια όσο είμαι ακόμη μικρός, δεν θέλω να φτάσω 40 χρόνων για να αποκτήσω παιδιά. Θέλω να είμαι νέος, για να τα χαρώ και να τα βλέπω να μεγαλώνουντας.