Fotbalový trenér mládeže z Ústí nad labem se těší obrovskému zájmu .

Fotbalový trenér mládeže Lukáš Poborský z Ústí nad labem který aktuálně působí v klubu FK Neštěmice, z.s. se těší obrovskému zájmu fotbalových klubů a novinářů.

Poborský který díky soutěži ” Díky Trenére ” ve které se zatím umístil mezi TOP 30 trenérů mládeže v ČR musí nyní řešit své další působení v trenérském oboru .

” Rozhodně jsem to nečekal je to pro mě obrovské zadostiučinění že si mě někdo po tom co náš tým předvádí v posledních sezónách vůbec všiml ” sám však nečekal co přijde po zveřejnění jeho jména mezi TOP 30 .
” Nikdy jsem ani ve snu nepomyslel že bych se tím měl někdy živit ale ta šance tu teď každopádně je za což jsem velice rád ” .
Klub na naší otázku ohledně dalšího setrvání v klubu odpověděl ” Samozřejmě víme o tom že o Lukáše je zájem í v jiných klubech a jsme sním v kontaktu a celou situaci řešíme doufáme že dojdeme k rozhodnutí které bude výhodné pro všechny ” řekl sekretář klubu Čech.

Zájem o Poborského podle našich zdrojů mají hlavně kluby z 1.ligy (Ústí nad labem, Varnsdorf) ale také kluby které nastupují v nejvyšší České soutěži ( 1. FC Slovácko , FK Mladá boleslav, FK Jablonec )
Sám Poborský si ale nechává vše projít hlavou ” Ano vím že zájem tu je ale vše si musím nechat projít hlavou a probrat to doma š rodinou a přítelkyní . Rozhodně to ale nesmí poškodit klub a tým kterému jsem vděčný za vše co jsem tu mohl prožít je to skvělý tým plný několika talentů a super parta rodičů ”

Kam se nakonec budou ubírat kroky mladého a nadějného trenéra ukáže až čas každopádně držíme palce a přejeme mnoho úspěchů.

Redaktor : Zdeněk Prokeš