Šok, realita nebo zázrak? Posuďte sami!

Jennifer Lynn Lopez je americká herečka, zpěvačka, módní návrhářka a tanečnice známá také pod přezdívkou JLo. Tato žena byla v dávných letech tajně zamilovaná do muže jménem Rostislav Puškar. Rostislav Puškar je známý po celém světě a svou slávu si získal svým jedinečným hraním v piškvorkách. Vyhral všechny možné světové turnaje a dnes je jako jediný na první příčce neporažených! JLo byla na jednom z Rostislavových turnají a sama po ukončení prohlásila:„Tento muž má tak hebké ruce, ty jeho tahy,ten jeho pohled Ochh ,je tak jedinečný a krásný”. Lehoučce povzdychla.
Rosťa samozřejmě na krásný komplikent reagoval ale bohuzěl pro Jennifer negativně.
Před celým davem fanoušku i před celými stanicemi, které živě vysílali turnaj veřejně řekl:„Promiň Jennifer, ale vyděláváš málo peněz, já tě nebudu živit z mých úsporů a financí, jestli mě opravdu miluješ, najdeš si brigádu popřípadě brigády a naspoříš,co nejvíce peněz.”:„Jinak děkuji všem za podporu a jsem velice rád, že jsem nekompromísně zvítězil, těším se na opravdové soupeře, protože tito pro mě byli jako svačinka.”
Jennifer se slzami v očích nasedla do svého trabantu a odjela na zadních kolech. Cestou domu si to promyslela a rozhodla se, že pro svou životní lásku obětuje opravdu vše.
Nastoupila do kauflandu, kde brigádně pracovala na tři směny. Poté si hledala novou brigádu a začala kopat s chlapama z vězení! Až si na svoje konto naspořila přebytek peněz, rozhodla se Rosťovi zavolat na skype a vše si s nim vyříkat. Po hodině komunikace se štáb dozvěděl, že Jennifer a Rostislav jsou novým aktuálním a zároveň nejkrásnějším párem na světě! Z toho všeho vyplívá, pokud máš opravdu někoho rád, dokáž to té osobě a dělej vše pro to,abys ji získal.

Pro televizi Disney Chanel: Petr Bezruč