Hledà se nebezpečnà zlodějka

Osmačtyřicetiletá žena kradla jako divá. Na kontě má nejméně 29 krádeží, a to v business centrech, hotelech nebo divadlech. Vydávala se například za uklízečku, pak ale vybílila všechny kanceláře, do kterých se dostala. Odcizila věci v hodnotě téměř 800 tisíc korun.

reklama

Žena (48) kradla od srpna 2016 až do letošního února, kdy ji policisté konečně dopátrali. „Nutno zmínit, že si obviněná při své trestné činnosti počínala, nadneseně řečeno, jako fantom. Udeřila kdykoli a kdekoli. Kanceláře vykradla například v Dejvicích, Karlíně, Libni, na Proseku, ale také na Václavském náměstí. A o to bylo složitější ženu vypátrat a zadržet,“ popsal policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Celá dokumentace krádeží dané ženy trvala policistům až několik týdnů. Obviněná „navštěvovala“ nejrůznější business centra, hotely a divadla. Tam se vydávala například za náhradní uklízečku, která měla přístup ke všem klíčům od kanceláří.

Podívejte se například, jak žena využila liduprázdné recepce:

Video délka: 02:41
720p 480p 360p 240p
Žena (48) se vydávala za uklízečku: Ukradla věci za 800 tisíc. Policie ČR

Brala elektroniku, ale i stravenky

„Tam prohledávala zásuvky stolů, skříně, příruční trezory. Při tom brala vše, co mělo nějakou hodnotu. Přisvojovala si hotové peníze, spotřební elektroniku, ale nepohrdla byť jednou stravenkou na jídlo,“ vysvětlil Hulan.

Osmačtyřicetiletá žena tak vzala věci v hodnotě až 800 tisíc korun, a za to jí v případě odsouzení hrozí až pětileté vězení, které může být navýšené až o třetinu vzhledem k její trestní minulosti. Žena byla dokonce už dvanáctkrát trestně stíhána.

Do ulic Prahy míří stovky policistů: Hlídají trhy, hlavní tahy, obchody i památky Po trzích na Staroměstském náměstí v Praze se procházejí policisté se samopaly.
Komentáře 3 Fotografie 8
I když se k řadě krádeží přiznala, policisté museli spoustu dalších vyhledat a stíhané ženě prokázat. „Detektivové se domnívají, že se mohla dopustit krádeží i v mnohem větší míře. Jestliže ženu poznáváte a víte, že u vás také kradla, ozvěte se na linku 158,“ uzavřel policejní mluvčí.

Podívejte se, jak obviněná žena vypadá:

FOTOGALERIE 8 fotografií
Tato žena se dopustila nejméně 29 krádeží, odcizila věci téměř za 800 tisíc korun.
Tato žena se dopustila nejméně 29 krádeží, odcizila věci téměř za 800 tisíc korun.
Autor: Policie ČR
Autor: lis
TYGR TISK JE OPRAVDU RYCHLÝ – POTŘEBUJETE TISK DO HODINY?
Zakázkový malonákladový tisk precizně, rychle a za skvělou cenu!
ZNÁTE VAŠE BMI? – UDĚLEJTE SI RYCHLÝ VÝPOČET
Vložte pár údajů a ihned uvidíte výsledek BMI. Včetně variant pro různé váhy.
Reklama
facebook share 10
TÉMATAkrádež, kradla, uklízečka, zlodějka, vězení, policie, peníze, kanceláře, divadla, business, centra, Praha
MÁTE K ČLÁNKU PODNĚT NEBO PŘIPOMÍNKU?
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Policie pátrá po podezřelé ženě: Mohla muži z bundy ukrást čtvrt mi… Policie pátrá po podezřelé ženě: Mohla muži z bundy ukrást čtvrt milionuDo ulic Prahy míří stovky policistů: Hlídají trhy, hlavní tahy, obc… Do ulic Prahy míří stovky policistů: Hlídají trhy, hlavní tahy, obchody i památkyZloději okradli spící turisty v hotelu v Praze. Odešli s lupem za p… Zloději okradli spící turisty v hotelu v Praze. Odešli s lupem za půl milionuLupič okradl nebohou stařenku o důchod: Policie jej zatkla i s peně… Lupič okradl nebohou stařenku o důchod: Policie jej zatkla i s penězi už za šest hodin
DOPORUČUJEME
„Vítr jí vyrval dítě z rukou, už ho neviděla.“ Svědci popisují řádě… „Vítr jí vyrval dítě z rukou, už ho neviděla.“ Svědci popisují řádění hurikánu Irma v Karibikuinfo.cz
Nebe opouštějí jumbo jety. Prohlédněte si vrakoviště, kde stará let… Nebe opouštějí jumbo jety. Prohlédněte si vrakoviště, kde stará letadla končíe15.czStarostové a nezávislí chtějí zrušit Klausovu amnestii. Je to vůbec… Starostové a nezávislí chtějí zrušit Klausovu amnestii. Je to vůbec možné? reflex.czDacia Logan MCV je novodobá Felicia. Je robustní, ale vydrží? A co … Dacia Logan MCV je novodobá Felicia. Je robustní, ale vydrží? A co motor 1.0 SCe?auto.cz