«Πίσω στον Ο.Κ.Ε ο Κορυλακης»

Μετά από μια βδομάδα με φωνές και διαπραγματεύσεις, η διοίκηση του Ο.Κ.Ε αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία του, με τον έλληνα Center. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας σε συνέντευξη του δήλωσε: « Έχει δίκιο ο Ζαβαντης, δεν γίνεται να πετάς από την ομάδα ένα παιδί το οποίο έχει μέλλον και θέλει να δει την ομάδα του στην κορυφή. Ο Χάρης έχει μεγάλο πάθος για την ομάδα και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Η ομάδα έχει υποστεί μικροαλλαγές, αλλά αυτό θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα και σε 1 βδομάδα αρχίσει το πρωτάθλημα, η μεταγραφική περίοδο έχει τελειώσει και βασικός παίχτης για αυτή την θέση δεν υπήρχε. Τώρα είναι στο χέρι του Κορυλακη το αν θα συνεχίσει μετά από όλα αυτα. Η αλήθεια είναι ότι άμα ήμουν στην θέση του δεν θα ερχόμουν».
Επίσης ο πλέον προπονητής του Ο.Κ.Ε είπε: « Σωστή απόφαση της διοίκησης, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο αν και ο Κορυλακης έχει χάσει είδη μια βδομάδα από την προετοιμασία.Δεν ελπίζω, ξερω ότι θα έρθει γιατί την ‘ποναει’ την ομάδα.Ειναι δυνατός παίχτης και ξερω ότι θα βοηθήσει αρκετά φέτος».
Ο φίλος και συμπαίκτης του Χαριδημου μας είπε : « Ο Χάρης θα βοηθήσει την ομάδα, το ξερω. Ήταν λάθος της διοίκησης που τα έβαλε με ένα από τα ‘θηρία’ της ομάδας. Δεν τον έχετε δει πως παίζει όταν παθιάζεται. Όταν το ειδα δεν το πίστευα.Επισης,θα είναι ένας καλός μου αντικαταστάτης μιας και εγω θα κρεμάσω τα μπασκετικά μου παπούτσια.Θα είμαι ήσυχος ο Ο.Κ.Ε θα τα καταφέρει».